KAAS & WIJN - BIERAVOND

KWB

Park Heverlee

PATMOS 16 Oktober

VRIJDAG 16 Oktober om 18u30 KAAS-WIJN-BIERAVOND


ONZE UITGESTELDE FANTASTISCHE KAAS- EN WIJNAVOND


Om 18.30 uur worden jullie verwacht om te genieten van een KAASPLANK.
5 stukken, te kiezen uit ons assortiment, daarbij de bijhorende broden (notenbrood, rozijnenbrood, en zoveel meer) en het bijhorend garnituur (druiven, nootjes, gedroogd fruit, enz.).


Niet-kaasliefhebbers kunnen zich te goed doen aan een even SUPER DE LUXE VLEESSCHOTEL, uitdrukkelijk te vermelden bij de inschrijving.


En zoals het hoort, ook nog een lekker wijntje. Er zijn enkele duurdere wijnen beschikbaar. Deze zijn enkel verkrijgbaar per fles, en de prijs wordt geafficheerd. Maar zoals iedereen weet, onze huiswijn is ook best lekker.


Je vraagt je misschien of wat dat BIER in de titel doet. Wel, naast wijn zorgen we dat er een drietal bieren extra zijn, bovenop ons gewoon assortiment: Karmeliet Triple, Cornet en La Chouffe. Deze worden per fles van 0.75 l verkocht.


Voor een kaas- of charcuterieschotel betaal je 11 euro, en onze huiswijnen en andere dranken blijven nog steeds verkrijgbaar aan onze gekende democratische prijzen: 1,75 en 2,50.


We weten het, het is kort op de bal gespeeld, maar we vonden dat we onze leden iets verschuldigd waren ter vervanging van onze geannuleerde busreis.


Daarom, dringend inschrijven, en je hebt hiervoor slechts tijd tot 12 oktober, en bij de inschrijving hoort natuurlijk ook de betaling.


UITZONDERLIJK kan je ook ter plaatse betalen, maar we rekenen er dan ook op dat wie inschrijft geen forfait geeft op het laatste ogenblik (wij betalen per persoon aan de leverancier), en we hebben nog altijd liever dat je overschrijft op de onderstaaande rekening.


We hopen onze leden op deze LAST MINUTE activiteit te mogen begroeten