Ondanks de koude februari avond, daagden er toch 19 van de 20 ingeschreven ploegen (een record) op voor onze jaarlijke Quiz.

 

De degelijke schikking van de tafels en een perfect opgestelde installatie met twee grote schermen, beamers, en meer van dit alles, zorgden ervoor dat elke quizer voldoende zicht had op de vragen.

 

Het was een zeer gevarieerde quiz met vragen over het Leuvens dialect, sport, aardrijkskunde, bierkennis, keukenweetjes, enz., en de ploegen moesten hun hersenen pijnigen om toch maar niet uit de toon te vallen en zoveel mogelijk goede antwoorden te vinden.

 

Het hele Quizteam zorgde er voortdurend voor dat alles netjes verliep en dat er een vlotte vaart werd in gehouden.

 

Onze nieuwe bartender tapte de pintjes met een zelden geziene zwier alsof hij nooit anders had gedaan, weliswaar geholpen door zijn lachende assistentes.

Ondertussen werd ook de bediening - door de nieuwe kelner - op de proef gesteld, om iedereen op tijd en stond van drank te voorzien.

 

Met uitslag kon iedereen leven en de fraaie prijzen voor de gelukkigen zijn misschien een stimulans voor de anderen om volgend jaar opnieuw in te schrijven.

 

Een gezellige avond ging weer eens te vlug voorbij !

Theo CHARLIER

Duinberglaan, 45

3001 Heverlee

+32 (0) 474886530

theocharlier@skynet.be

 

 

(IBAN): BE89734333280285

BIC-code: KREDBEBB

 

KWB Park Heverlee