Denken doet soms pijn !

Zaterdag 24 februari om 19u in zaal Patmos

 

Als wij onze jaarlijkse quiz een vaste plaats op onze jaarlijkse activiteitenkalender willen geven, zijn de volgende 2 punten essentieel:

 

- een goed uitgewerkte quiz, toegankelijk voor een ruim publiek, met voor elk wat wils. Dat is een eerste vereiste.

- Daarnaast een groot deelnemersveld. Want zonder (voldoende) deelnemers: geen quiz.

 

Wat het eerste betreft: een zevenkoppig quizteam is volop bezig met de uitwerking van de quiz, daarbij gebruik makend van de ervaring van de afgelopen jaren. Zij sparen tijd noch moeite en staan zo garant voor een kwaliteitsvolle presentatie, een beperkte moeilijkheidsgraad met voor de hand liggende onderwerpen.

 

Vorig jaar namen 14 ploegen deel aan onze KWB-quiz. Het quizteam mikt voor onze vierde editie op minimum 20 ploegen. Daarom deze oproep aan de KWB-leden: ga de uitdaging eens aan. Stel een ploeg samen en kom met ons quizzen in zaal Patmos. Een ploeg bestaat uit minimum 3, maximum 5 personen.

 

Als je er niet in slaagt om een ploeg samen te stellen en je wilt toch deelnemen geef dan je naam (of namen) door aan de secretaris. Met deze namen stellen wij dan zelf een ploeg (ploegen) samen.

 

Om minimum 20 ploegen te halen rekenen wij in de eerste plaats op de ploegen die vorig jaar deelnamen. Wij hopen dat zij zich opnieuw inschrijven.

 

Ook rekenen wij op de bestuursleden en wijkmeesters dat zij een inspanning doen om een ploeg samen te stellen en wij zijn er zeker van dat ook bij onze leden mensen zijn die graag eens quizzen. Geen drempelvrees hebben maar doen!

 

Inschrijven en betalen doe je vóór 17 februari op de gebruikelijke manier, maar vermeld wel de ploegnaam.

Je betaalt 20 euro per ploeg, te storten op onze rekening.

 

In onze volgende Parkkrant komen wij uiteraard met meer informatie over onze quiz. Wij rekenen op onze KWB-leden.

 

Het quizteam

 

 

Theo CHARLIER

Duinberglaan, 45

3001 Heverlee

+32 (0) 474886530

theocharlier@skynet.be

 

 

(IBAN): BE89734333280285

BIC-code: KREDBEBB

 

KWB Park Heverlee