KWB

Park Heverlee

VRIJWILLIGERS

FEEST

Voor al onze activiteiten die wij gedurende het jaar organiseren rekenen wij steeds op een (groot) aantal mensen om alles in goede banen te leiden en zo alle deelnemers een fijne dag gunnen.

 

Al deze mensen doen dit volledig vrijwillig en zonder enige vergoeding te krijgen, en samen met hun tijd geven ze ook het beste van zichzelf om alles zo perfect mogelijk te laten verlopen.

 

Zowel voor het mosselfeest als voor de pannenkoeken, voor de wandelingen als voor het bloemschikken, voor de uitstappen als voor de parkfeesten, voor de kaas- en wijnavond als voor de Quiz, voor de smoutebollen als voor de karaoké, voor al deze activiteiten is er een boel werk te verrichten: zaal en/of tent(en) klaarzetten, aankopen doen, lijsten van deelnemers bijhouden, opkuis nadien, enz. Voor al deze fijne vrijwilligers organiseren wij dit jaar weer een VERRASSINGSFEEST (etentje).

 

Het zal doorgaan op zaterdag 11 mei 2019 in onze zaal Patmos en vangt aan om 18.30 uur met een aperitief.

 

Wanneer jij ook in het afgelopen jaar deel hebt uitgemaakt van deze ploeg en hebt meegeholpen bij één van onze activiteiten, hoe klein ook, dan ben je samen met je partner welkom op deze avond waar wij als vereniging, KWB Park-Heverlee, onze dank willen tonen door jullie een aangename avond te bezorgen.

 

Wij vragen alle vrijwilligers die onze appreciatie willen aanvaarden zich in te schrijven vóór 1 mei 2019.

 

Inschrijven doe je tot 12 april bij Martine, nadien bij Theo OF via de website.

 

Deelname is uiteraard gratis.

 

Van harte welkom

 

Namens het bestuur.

 

KWB Park Heverlee

 

(IBAN): BE89734333280285

BIC-code: KREDBEBB

 

Theo CHARLIER

Duinberglaan, 45

3001 Heverlee

+32 (0) 474886530

theocharlier@skynet.be