6 Oktober : DAG van de VRIJWILLIGER

GEZOCHT !!!

KWB

Park Heverlee

MEDEWERKER

Wij sluiten dit werkjaar af met een goed gevoel: talrijke fijne activiteiten, mooie momenten, goede herinneringen ...

 

Dit alles was alleen mogelijk dank zij jou, de immer goedgeluimde vrijwilliger die er stond wanneer het nodig was, en dit alles mee mogelijk maakte.

 

Als KWB Park-Heverlee willen wij dan ook een grote DANK U zeggen en nodigen wij onze vrijwilligers uit op vrijdag 6 oktober 2017 vanaf 18.30 uur in zaal Patmos.

 

Samen met de partner mogen zij aanschuiven voor een heerlijke PAELLA of, voor hen die allergisch zijn aan schaaldieren: BALLETJES IN TOMATENSAUS, en genieten van een gezellige avond tijdens een leuke babbel en een fris drankje.

 

Gratis uiteraard !

 

Er worden hiervoor geen uitnodigingen gestuurd, maar wie zich vrijwilliger voelt in onze KWB is van harte welkom.

 

Wel is het noodzakelijk om in te schrijven (bij Theo) en een keuze te maken:

Paella of balletjes in tomatensaus met brood, en dit ten laatste op 20 september.

Hartelijk welkom

 

 

Het bestuur

 

 

GEZOCHT

 

Als je naar ons jaarprogramma kijkt dan zie je dat wij zeer veel activiteiten organiseren. Hiervoor hebben wij veel medewerkers- vrijwilligers nodig. Bij onze laatste activiteit, ons mosselfeest, is dat nog maar eens gebleken.

 

Op dit moment hebben wij te weinig mensen om onze activiteiten optimaal te organiseren en moeten wij beroep doen op externen. Het zijn ook steeds dezelfde mensen die een dag lang in de bres springen, en omdat ze ook niet meer van de jongste zijn (haha!) voelen zij op het einde van de dag de vermoeidheid.

Als wij in de toekomst al deze activiteiten willen blijven organiseren is er D R I N G E N D versterking nodig.

 

DAAROM DEZE OPROEP

 

Wil je als vrijwilliger meewerken aan de organisatie van onze KWB-activiteiten, geef dan je naam door via telefoon of e-mail aan onze secretaris Theo.

 

Ook onze wijkmeesters en het bestuur hebben dringend versterking nodig. Wij hebben vele leden, dus hebben wij ook veel wijkmeesters nodig. De taak van wijkmeester bestaat er in dat hij een groep leden ondersteunt, begeleidt en voorziet van de maandelijkse informatie. Op dit moment is het aantal wijkmeesters te klein in vergelijking met het aantal leden. Wijkmeesters vergaderen één maal per maand.

 

Vandaag zijn wij met 6 bestuursleden. Voor een vereniging met ongeveer 300 aangesloten gezinnen is dat veel te weinig. Ook hier is dringend versterking nodig. Het bestuur vergadert twee maal per maand: één maal als bestuursvergadering en één maal met de wijkmeesters. Het is het bestuur dat het programma opmaakt en uitwerkt, samen met de wijkmeesters. Om in de toekomst ons huidig programma blijvend te kunnen uitvoeren hebben wij hulp nodig.

 

Nogmaals: DAAROM DEZE OPROEP.

 

Vele verenigingen hebben hetzelfde probleem. Er zijn te weinig mensen om de vereniging te leiden en te sturen. Wij hebben tot nu steeds mensen gevonden om te helpen. Maar nu zijn we in een crisis beland, en doen we een beroep op onze leden.

Ik hoop op veel respons.

 

Willy Vankriekinge,

Voorzitter.

Theo CHARLIER

Duinberglaan, 45

3001 Heverlee

+32 (0) 474886530

theocharlier@skynet.be

 

 

(IBAN): BE89734333280285

BIC-code: KREDBEBB

 

KWB Park Heverlee